Älä antaudu kivulle

Käänny puoleemme, kun kipu alkaa vaikuttaa arkeesi. Fysioterapeuttimme toimivat yhteistyössä lääkärisi kanssa, joten hoitoketjusi on katkeamaton. Fysioterapian tavoitteena on saavuttaa kivuton liike. Niveliä, lihaksia, hermoja ja kalvoja hoidetaan erilaisin manuaalisen terapian keinoin ja pyrimme löytämään jokaiselle asiakkaalle sopivimman hoitomuodon. Panostamme siihen, että uskallat liikuttaa kehoasi turvallisesti ilman pelkoa kehosi vahingoittumisesta. Kehosi on vahvempi kuin uskotkaan.

Monipuolista ja tehokasta hoitoa

Fysioterapeutin hoito antaa edellytykset paranemiselle, mutta vain oikein annosteltu liikunta tuottaa pysyviä tuloksia. Siksi saat meiltä myös hoitosuunnitelman ja valmennusta omaehtoiseen harjoitteluun.

Oikea liike kivun ehkäisyyn

OMT-Fysioterapia Liike auttaa, kun kipu häiritsee liikettäsi. Hoidamme kaikkia tuki- ja liikuntaelinvaivoja yli 20 vuoden kokemuksella.

LIike tarjoaa hoitoa ja ohjausta sekä työterveydenhuollon asiakkaille että yksityispotilaille. Perinteisten fysioterapiapalveluiden lisäksi olemme erikoistuneet tehokkaaseen OMT-terapiaan.

Palveluvalikoimaamme kuuluu myös muita manuaalisia terapiota, akupunktioita, kinesioteippauksia ja tukipohjallishoitoja.

Anna Liikkeen hoitaa!