Fysioterapia ja Hieronta

Fysioterapian tavoitteena on kivuton ja tasapainoinen liike.  Siihen päästäksemme käytämme manuaalisia ja fysioterapeuttisia tutkimuksia sekä hoitoja ja yksilöllisiä harjoitteita. Kivuttomaan liikkeeseen pyritään myös ergonomiaohjauksella, liike- ja asentokontrolliharjoitteilla sekä erilaisilla teippauksilla mm. kinesioteippauksella. Liikkeen ja kävelyn oikeaan suoritusmekaniikkaan pyrimme vaikuttamaan myös mm. tukipohjallisilla ja oikeiden jalkineiden valinnalla

Hyvän hoitotuloksen saavuttaminen edellyttää aina asiakkaan sitoutumista sovittujen harjoittelu- ja toimintaohjeiden noudattamiseen. Saavutettuja tuloksia valvomme yhteisesti sovituin kontrollikäynnein, jolloin voimme päivittää harjoitteita ja kotihoito-ohjeita.

Asiantuntevat ja monipuolisesti koulutetut fysioterapeutit valitsevat sinulle parhaat mahdolliset hoitomuodot tarpeittesi mukaisesti. Kokemuksemme ja ammattitaitomme sekä jatkuva koulutus takaavat fysioterapian korkean laadun.

Fysioterapia on myös leikkausten sekä liikenne- ja työtapaturmien jälkeistä kuntoutusta.

Tyypillisiä vaivoja joita hoidamme: niskakipu, selkäkipu,  iskias, noidannuoli, olkapään kipu, jännitys päänsärky, sormien puutuminen, asentohuimaus, jännitysniska, kivulias polvi

Olemme käytettävissäsi!

Fysioterapiasta saa korvausta Kelasta lääkärin tutkimus- ja hoitomääräyksellä. Lähete on voimassa vuoden kirjaamispäivästä lähtien.